Αρχική Σελίδα

Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
Η θαυμάσια εμπειρία αγοράς, ο βιομηχανικός τροχίσκος σας παίρνει τη μεγάλη υπερηφάνεια στην εφαρμοσμένη μηχανική και απόδοση ακρίβειας, θα αγοράσουμε τα προϊόντα σας πάλι στο μέλλον.

—— Σάντρα Colak

Ο τροχίσκος κάρρων αγορών φέρνει τις μια ανά είδος ικανότητες και την προσοχή στις επιχειρησιακές ανάγκες μας, άριστη εργασία στη βιομηχανία τροχίσκων.

—— Ing. Zdeněk Dokulil

Ο ιατρικός τροχίσκος είναι φανταστικός και οι τεθειμένοι εμπειρογνώμονες στην εργασία με μας στη διευκρίνιση του τέλειου τροχίσκου, αυτό βελτίωσαν το ποσό μας προϊόντων και πωλήσεων.

—— Devesh Girdharie

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

EPLUS δεσμευμένο να παρέχει υψηλό - ποιότητα, καινοτόμοι τροχίσκοι, έχουμε καθιερώσει μια άριστη φήμη με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. «Η ποιότητα χωρίς συμβιβασμό» είναι το ρητό μας.

Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd έλεγχος ποιότητας 0

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής

a) Έλεγχος πρώτης ύλης

Στην περιοχή loacl μας, υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές πρώτης ύλης και κρατάμε την καλή σχέση με τους, έχουμε τη μεγάλη και σταθερή ποσότητα αγορών από τους και εγγυώνται να παρέχουν το σταθερό ποιοτικό υλικό σε μας. Τακτοποίησαν ένα πρόσωπο που μόνο αρμόδιος για την παραγωγή και την παράδοση του υλικού μας για να σιγουρευτούν την ασφαλή ποιότητα.

b) Εργαστήριο

Διοργανώνουμε τώρα 3 εργαστήρια και κάθε εργαζόμενος είναι πρόθυμος να φορέσει τις φόρμες, οι οποίες σιγουρεύονται το περιβάλλον εργασίας καθαρό και ασφαλές.

c) Ποιοτικός έλεγχος

c1. QC στο εργαστήριο

Τέσσερα supevisors θα ελέγξουν για να σιγουρευτούν ότι τα προϊόντα συναντούν την ποιότητα

c2. QC στη συσκευασία

Οι εργαζόμενοι ελέγχουν πρίν κάνουν τη συσκευασία.

d) Η ποιότητα παραπονιέται

Εάν οποιοιδήποτε πελάτες κάνουν η ποιότητα παραπονιέται, αποστολέας αυτό στην ομάδα υπηρεσιών μας. Θα αναφερθούν άμεσα στο διευθυντή εργοστασίων μας. Συνήθως θα πραγματοποιήσουμε μια συνεδρίαση με τα τμήματα αγοράς, παραγωγής και συσκευασίας σε 24 ώρες, και απάντηση σε 48 ώρες με θα ανατροφοδοτήσουμε και λύση.

 

Συμφωνούμε με τη «ποιοτική καινοτομία για να κερδίσουμε την αγορά, η διαχείριση καλής πίστης πέταξε το μέλλον.» αυστηρού και λεπτολόγου εργασίας ύφος φιλοσοφίας, υψηλά οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα. Εμείς πρόθυμοι να κάνουμε το φίλο και την ειλικρινή συνεργασία, να δημιουργήσει λαμπρό με σε όλο τον κόσμο!

 

Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd έλεγχος ποιότητας 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Eplus Precision Tech Co Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Cici Hu

Τηλ.:: +86-18352400606

Φαξ: 86-512-66176259

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)